Slagerij Gelderblom Koekman

Slagerij Gelderblom Koekman

Worstmakerij

Slagerij Gelderblom staat voor kwaliteit en dat proef je! Ons paradepaardje is de eigen worstmakerij in Driebruggen. Hier worden naar eigen recept en ambachtelijk procedé de mooiste vleeswaren gemaakt. Ambacht en vakmanschap gaan hier hand in en hand en dat proef je!

Wist je dat? Onze grillworst is geheel glutenvrij.

Webshop 


Rookworst

Een ambachtelijke rookworst kan in ons assortimentnatuurlijk niet ontbreken. Onze worstenmakers weten als geen ander hoe ze de prijswinnende rookworsten (fijn of grof) tot in perfectie moeten maken.

Filet Americain

Onze filet americain is een topproduct! Elke dag vers gedraaid van biefstuk tartaar en met onze eigen filetsaus.

Grillworst

Het onbetwiste vlaggenschip in onze worstmakerij zijn de grillworsten. Inmiddels zijn er negen smaakvarianten. Allemaal met hun eigen smaaksensatie. Of je nu kiest voor naturel, kip of bijvoorbeeld grillworst met kaas; altijd proef je worst van de allerhoogste kwaliteit en met de beste verse ingrediënten en specerijen.

Sambal Kaas Grillworst

De laatste aanwinst is de sambal-kaas grillworst. Door de toevoeging van sambal zou je denken dat we hier met een heel pittig worstje te maken hebben, maar dit is niet het geval. In combinatie met de gesmolten kaas zorgt de sambal voor een extra bite en een ware smaaksensatie.

CARPACCIO TAPENADE

Een heerlijke tapenade van vers gedraaid rundvlees met alle ingrediënten van de originele carpaccio. Heerlijk op een toastje, stokbroodje of een ander luxe broodje.Gehakt en vlugklaar

Vlug- en panklare artikelen zijn erg geliefd. Korte bereidingstijd, een goede portie per persoon en makkelijk te bereiden, zonder nog extra toevoegingen er aan toe te voegen. Het zijn echte gemaksproducten. Het grootste bestandsdeel van deze producten is gehakt.

Wij hebben een zeer ruim assortiment vlugklaar artikelen. Zelfs zo veel, dat we iedere week weer keuzes moeten maken. Iedere week hebben wij circa 15 producten en voor de afwisseling variëren we onder andere uit de volgende producten.


TIP! Black Angus burger.

Een stoere burger uit eigen keuken. Mag rosé gebakken worden.

Lees meer ​​​​​​​Webshop