Vers vlees

Lamsvlees

Slagerij Anton van der Pijl is al enkele jaren DE Hollandse lamsvleesspecialist van de regio. Ons lamsvlees is van het Texelse ras en de lammeren hebben gelopen in het Noord-Hollandse duingebied. Lamsvlees is geliefd vanwege de malse structuur en de mooie, iets ziltige smaak. Het is uitstekend uit te breiden met lekkere verse kruiden zoals tijm, marjolein of oregano. Wij verkopen het hele jaar vers Hollands lamsvlees. Omstreeks de paasdagen hebben wij origineel Hollands zuiglam.

Hollandse lamsbout
  • Heerlijk om in z'n geheel in de oven te braden
  • Eenvoudig op diverse manieren te bereiden
  • Super van smaak en mals van structuur
  • Is ook verkrijgbaar in lapjes of blokjes
Hollandse lamsschouder
  • Heerlijk als gevulde rollade in braadzak
  • Gemakkelijk te bereiden
  • Super van smaak
  • Iets gemarmerd vlees
  • Ideaal om te grillen of te stoven
  • Het lekkerst met been bereid
Hollandse lamszadel
  • Eenvoudig te bereiden als karbonade of aan het stuk
  • Heerlijk onder de grill
  • Of in de pan of in de wok of...
  • Ook als filets of rollades te koop
  • Heerlijk mals en super van smaak
Hollandse lamskotelet
  • Eenvoudig te bereiden
  • Lekker onder de grill met knoflookolie
  • Ook aan het stuk verkrijgbaar
  • Super mals en lekker
  • Snel klaar


Kalfsvlees

U kunt bij ons terecht voor heerlijk vers Hollands kalfsvlees. In onze slagerij vindt u heerlijke kalfsvleesspecialiteiten. Van verse kalfslever tot rib-eye, maar ook kalfsoester en osso bucco schenkel.

Het kalfsvlees is naturel, gekruid en gemarineerd verkrijgbaar.

Meer vleessoorten


Varkensvlees

Slagerij Anton van der Pijl werkt uitsluitend met Hollandse IKB-varkens van Varkensboer Jan van den Berg. IKB staat voor Integraal Keten Beheer, dat houdt in dat wij garanderen dat de varkens op een waardige manier gehuisvest zijn en dat er niet gewerkt wordt met groeibevorderaars of enige andere schadelijke medicijnen.

Uit de door de heer van den Berg, een autoriteit in de sector, geselecteerde varkens mogen wij als eerste onze varkens kiezen. Wij snijden onze varkens zelf uit, iets dat nog maar weinig slagers zelf doen. Hierdoor is ons varkensvlees verser, steviger, mooier en veiliger!

  • Ribstuk met zwoerd
  • Varkensoesters
  • Schouderkarbonade
  • Ribkarbonade
  • Haaskarbonade
  • Hamlappen
  • Speklappen
  • Fricandeau
  • Schnitzels
  • Varkenshaas
  • Varkensfilet
  • Filetlapjes
  • Filetrollade
  • Procureurrollade


Rundvlees

Ons rundvlees is van gegarandeerd Nederlandse afkomst (Hollandse dikbil). Rood bont, vrouwelijk en niet ouder dan 2,5 à 3 jaar. Onze koeien staan 's winters op stal, maar gaan zodra het weer het toelaat de wei in.

Omdat wij wekelijks één koe verwerken is onze traceerbaarheid en controle goed. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit en veiligheid van ons vlees waarborgen en dat vinden wij belangrijk. De kwaliteit is dan ook constant uitstekend!

Wij adviseren, voor zover mogelijk, altijd een stuk vlees te braden met zijn vet. Dan komt de smaak nog meer tot zijn recht.
Bewaar rundvlees altijd op een koude plaats in de koelkast. Vers vlees is ongeveer 4 dagen houdbaar. In de diepvries kunt u rundvlees zo'n 3 maanden bewaren. Leg het vlees 30 minuten voor bereiding uit de koelkast, zodat het vlees kan chambreren. Dit komt de smaak beslist ten goede. Kruid en zout het vlees pas kort voor het bakken of beter, zout het tijdens of na het bakken.

  • T-Bone
  • Cote du Boeuff
  • Biefstuk
  • Kogelbiefstuk
  • Haasbiefstuk, tournedos
  • Zijlende
  • Staartstuk met vet
  • Runderschnitzels
  • Sukadelappen
  • Riblappen
  • Runder lenderollade
  • Rosbief
  • Bieflappen
  • Magere stooflapjes
  • Runderpoulet
  • Hacheevlees
  • En verder alles wat er aan een koe zit.....

Weersverwachting

S
Vandaag
15.2°C
half bewolkt
Wind: nw 1 m/sec
A
dinsdag
30°C
A
woensdag
31°C

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.30 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Muntplein 33, 3437 AP Nieuwegein
Telefoon: 030-6000594 Telefoon: 030-6000594
E-mail: nieuwegein@slagerijgelderblom.nl
KVK: 34338438

Onze website maakt gebruik van cookies

We zijn verplicht om je te informeren over en jouw toestemming te vragen voor cookies op onze website. Wij gebruiken cookies om het gebruik van onze website te faciliteren. Door op de ‘Ja, ik accepteer cookies’ button te klikken, gaat u akkoord met het plaatsen van deze cookies zoals omschreven in onze privacy- en cookieverklaring.