Over ons

Klik hier voor onze ingredientenverantwoording.

Bezorging

In overleg is bezorging mogelijk aan bedrijven en particulieren in Nieuwegein en omstreken.

Sponsoring

Wij sponsoren zowel de handbalvereniging Venus in Nieuwegein als de tennisvereniging Rijnhuysen met een geldelijke ondersteuning. Dit doen wij met veel plezier en enthousiasme.

Klantenkaart

Wij willen oprecht iedere klant bedanken voor zijn of haar bezoeken aan onze winkel en daarom hebben wij zelf een uniek spaarsysteem ontwikkeld en dit is geheel kosteloos voor u. Iedere euro die u bij ons aan boodschappen besteedt, krijgt u van uw Gelderblom-slager gratis een punt bijgeschreven op uw Gelderblom klantenkaart. Deze punten kunt u ook weer geheel kosteloos inwisselen tegen fantastische cadeaus, waardecheques en de lekkerste vleesproducten.
Het enige wat wij van u vragen, is € 5,00 borg voor de pas. Mocht u besluiten te stoppen met sparen of te verhuizen, dan krijgt u van ons de borg weer terug. Zo spaart u altijd GRATIS mee voor de leukste presentjes.
Klik hier voor onze klantenkaartfolder met de producten waarvoor u kunt sparen »

Rundvlees

U vindt bij ons heerlijk jong en vrouwelijk rundvlees. De runderen komen bij een boertje uit de omgeving vandaan. Doordat wij weten waar het vlees vandaan komt kunnen wij u de beste kwaliteit garanderen.

Ons rundvlees is een echte aanrader, met als hoogtepunt onze biefstuk.

Lees meer »

Buffetten

Heeft u hulp nodig bij het invullen en verzorgen van een buffet? Wij kunnen buffetten verzorgen voor 20 tot 500 man. Uw buffet wordt dan geheel door ons verzorgd met eventuele bediening op locatie.

Wij hebben een uitgebreid assortiment aan soorten buffetten en mogelijkheden. Hierbij kunt u denken aan een stamppotbuffet met heerlijke echte Hollandse stamppotten, maar wij kunnen ook zorgen voor een compleet Frans of Italiaans warm en/of koud buffet.

Lees meer »

Specialiteiten

Al onze specialiteiten zijn van eigen idee met eigen receptuur. De specialiteiten worden met vers vlees bereid en met de lekkerste specerijen op smaak gemaakt.

Echte toppers
  • Nieuwegeins slotje
  • Beef Wellington
  • Peppersteak
  • Shoarmavlees
  • Bijzondere (buitenlandse) vleeswaren

Lees meer »

Weersverwachting

T
Vandaag
-0.5°C
onbewolkt
Wind: no 3 m/sec
A
vrijdag
3°C
A
zaterdag
4°C

Openingstijden

MaandagMa 08.30 t/m 18.00 uur
DinsdagDi 08.30 t/m 18.00 uur
WoensdagWo 08.30 t/m 18.00 uur
DonderdagDo 08.30 t/m 18.00 uur
VrijdagVr 08.30 t/m 20.00 uur
ZaterdagZa 08.00 t/m 16.30 uur
ZondagZo t/m

Waar kunt u ons vinden

Map-icon
Adres: Muntplein 33, 3437 AP Nieuwegein
Telefoon: 030-6000594 Telefoon: 030-6000594
E-mail: nieuwegein@slagerijgelderblom.nl
KVK: 34338438